fbpx

Zona Mioriței-Tipografilor se va schimba complet!

  • Home
  • Stiri
  • Zona Mioriței-Tipografilor se va schimba complet!


❇️ Zona Mioriței-Tipografilor se va schimba complet!

☑️ Am aprobat documentația tehnică pentru resistematizarea zonei Mioriței – Bradului – Tipografilor de unde se vor ridica 17 baterii de garaje.Documentația va ajunge la Consiliul Local pentru vot.

☑️ În locul celor 17 garaje, vor apărea 96 de locuri de parcare, 16 locuri pentru motociclete, rasteluri pentru biciclete și 2 stații de încărcare a mașinilor electrice. Adică o infrastructură pentru mai multe mijloace de deplasare.

🌳 În același timp, nu am uitat de nevoia de “verde” in aceste spații. Nu este suficient sa avem parcări, ne trebuie și un aer mai curat.
Proiectul include, așadar, plantarea a circa 500 de arbori și arbuști, plante cățărătoare și gard viu pe 1.900 mp în total.

🧑‍🤝‍🧑 La acestea, se adaugă și un spatiu de joaca generos, pe 300 metri pătrați

☑️ Valoarea totală a proiectului depășește 5.7 milioane de lei și va fi realizat anul viitor, in limita fondurilor disponibile pentru investiții.

Îmi doresc sa amenajăm coerent toate spațiile de pe care eliminăm garajele, iar de fiecare resistematizare să se bucure și șoferii, și părinții cu copii și toți cei care locuiesc în zonă.
Source