fbpx

Vă interesează soarta transportului public în orașul nostru? Vreți să contribuiț

  • Home
  • Stiri
  • Vă interesează soarta transportului public în orașul nostru? Vreți să contribuiț


Vă interesează soarta transportului public în orașul nostru? Vreți să contribuiți la îmbunătățirea traseelor și să faceți sugestii despre stații? Atunci veniți la dezbaterea publică care va avea loc săptămâna viitoare la Teatrul Bacovia. Luni, 20 martie, de la ora 17.00.

Suntem în ultima fază a modernizării sistemului de transport public în comun. Am regândit acest sistem la nivelul întregii zone metropolitane, astfel încât să extindem traseele, nu doar în interiorul municipiului, că și înspre și dinspre localitățile limitrofe.

A fost realizat un studiu de oportunitate care analizează necesitățile și stabilește, nu doar noi trasee, ci și noi stații. Nu vrem, însă, să trecem mai departe, până nu ne consultăm cu băcăuanii în legătură cu propunerile specialiștilor.

La dezbatere va participa și inginerul care a elaboratul studiul de oportunitate, care va nota sugestiile dumneavoastră, pentru a analiza în ce măsură le poate include în proiectul final.

Dacă nu reușiți să ajungeți la dezbatere, dar doriți să consultați studiul și să ne transmiteți sugestii, o puteți face la adresa: http://municipiulbacau.ro/modernizamtransportulpublic/ .

Modernizăm Bacăul împreună!
Sursa