fbpx

Președintele CJ Ivancea acoperă cu scandal public incompetența CRAB.

  • Home
  • Stiri
  • Președintele CJ Ivancea acoperă cu scandal public incompetența CRAB.


Președintele CJ Ivancea acoperă cu scandal public incompetența CRAB.

Fix astazi 25 noiembrie 2021, ziua in care CRAB ratează a treia oară licitația de 91 milioane ron pentru extinderea și reabilitarea rețelei de apă si canal din Municipiul Bacău, presedintele CJ face scandal public in loc să încerce o abordare constructivă.

❗Am urmărit și eu astăzi declarațiile președintelui CJ Bacău, de la semnarea contractului pentru reabilitarea conductei de aducțiune de la Stejaru la municipiul Bacău.

Investiția este într-adevăr una de maxima importanta și chiar am rămas surprins de acuzațiile că Primăria Bacău ar bloca demararea lucrărilor.
Întrucât nu mi s-a adus în atenție că ar fi existat 6 adrese de la Compania de Apă pe această speță, am cerut și eu explicații în aparatul administrativ pentru a vedea exact ce funcționar nu și-ar fi făcut treaba.

❗Va spun că am identificat problema și funcționarii respectivi vor merge in comisia de disciplină pentru că așa ceva nu este permis!

Pe de altă parte, din schimbul de emailuri oficiale dintre primărie și Compania de Apă va pot spune că încă din 20 august 2021, responsabilul din primărie a cerut CRAB o lista a proprietarilor terenurilor, avizele de OCPI și tabelul cu valoarea despăgubirilor. Până acum, nu am primit nici noi, în instituție un răspuns.

Drept urmare, pe lângă măsurile pe care le va lua comisia de disciplină, daca acestea se vor impune, mâine la prima oră ne vom ocupa să întocmim toate documentele pentru a demara procedurile de expropriere și în cel mai scurt timp sa eliberam și autorizația de construcție.

❗Toate aceste lucruri s-ar fi putut rezolva simplu, dintr-un telefon, dacă domnul Ivancea dorea să rezolvăm elegant și în timp situația. Cum am procedat și cu alte ocazii.

Înțeleg însă că domnul Ivancea preferă scandalul, poate ca să distragă atenția publică de la faptul că licitația derulata de CRAB pentru reabilitarea rețelelor de apă din municipiu a eșuat, a treia oară, în timp ce în alte muncipii s-a reușit cu succes atribuirea contractelor.
Source