fbpx

Dragi prieteni,


Dragi prieteni,

Am privit cu îngrijorare ruperea alianței PNL-USR-UDMR. Am considerat de la început că aceasta este singura formulă posibilă pentru modernizarea României.

În ciuda reconfigurărilor de la București, eu am fost ales datorită sprijinului pe care l-am primit, pe plan local, de la Partidul Național Liberal. Sprijinul PNL Bacău și al zecilor de mii de membri și de simpatizanți liberali a fost decisiv.
De aceea, vă promit că voi face tot ce depinde de mine pentru a ține această alianță unită. Voi face tot ce depinde de mine pentru a continua modernizarea Bacăului începută în acest an pandemic.

Nu am avut și nu voi avea niciodată orgolii. Am învățat foarte repede că orgoliile nu sunt bune în politică și că ele pot distruge în câteva clipe ce s-a construit cu dificultate.

De aceea, îi mulțumesc lui Liviu Miroșeanu și miilor de liberali care, ca și mine, pun pe primul loc interesele băcăuanilor și nu interesele politice.

Am intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Bacău cu gândul ca împreună să reușim să mișcăm lucrurile în direcția corectă. Am intrat în cursă cu dorința de a avea un spital mai bun, școli și grădinițe moderne, parcuri mai curate și mai primitoare.

Rămân optimist. Rămân optimist pentru că am plecat la drum având alături de mine parteneri care au dovedit caracter, onoare și bune intenții.
Sunt sigur că actuala configurație de la București are termen de valabilitate foarte scurt și că în cele din urmă vom reface singura formulă capabilă să modernizeze țara, singura alianță naturală acceptată de electoratul nostru, singura alianță capabilă să ducă România înainte.
Source