fbpx

Am răspuns cu bucurie și cu onoare invitației Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” de a fi prezent, astăzi

  • Home
  • Stiri
  • Am răspuns cu bucurie și cu onoare invitației Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” de a fi prezent, astăzi


🙏Am răspuns cu bucurie și cu onoare invitației Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” de a fi prezent, astăzi 20 noiembrie, la aniversarea a 30 de ani de existență. Alături de membrii filialei Bacău “Col. Corneliu Chirieș”, m-am rugat în biserica militară “Sf. Gheorghe”, rememorând chipurile celor care prin faptele lor au păstrat vie memoria ostașilor români. Mulțumesc dl Dănuț Voicu, președintele filialei Bacău, pentru distincțiile oferite. Toată aprecierea mea față de toți cei pe care i-am întâlnit la acest moment deopotrivă festiv și comemorativ: cadre militare în rezervă sau active, preoți, profesori, oameni de cultură și jurnaliști.

Încă o dată reiterez dorința și disponibilitatea autorității locale de a susține această asociație și proiectele pe care sunt convins că le vom desfășura în parteneriat în perioada următoare.

Să nu uităm că Municipiul Bacău are unul dintre cele mai mari cimitire ale Eroilor din țară, fapt ce ne obligă să cinstim și să protejăm monumentele și memoria înaintașilor.
Source