fbpx

S-a reluat, de astăzi, programul la Direcția de Impozite și Taxe Locale Bacău. Încasările se fac la ghișeele de la sediul de pe strada Vasil

  • Home
  • Stiri
  • S-a reluat, de astăzi, programul la Direcția de Impozite și Taxe Locale Bacău. Încasările se fac la ghișeele de la sediul de pe strada Vasil


ℹ️S-a reluat, de astăzi, programul la Direcția de Impozite și Taxe Locale Bacău. Încasările se fac la ghișeele de la sediul de pe strada Vasile Alecsandri, unde a fost amenajat și un birou exterior, pentru persoanele care nu dețin certificat verde. Se lucrează la capacitate maximă, adică 6 ghișee pentru persoane fizice și un ghișeu pentru persoane juridice. De aceea, vă rog, dacă se formează aglomerație, să aveți răbdare.

ℹ️Tot de astăzi, puteți achita ONLINE taxele și impozitele locale pentru 2022 pe https://www.ghiseul.ro/, o variantă facilă de a face plățile către bugetul local.

ℹ️Totodată, o altă modalitate de plată este prin Poșta Română, la oficiile poștale din cartier, fără comisioane.

🔹Vă reamintesc că în acest an,taxele și impozitele locale nu au fost majorate și am introdus anumite facilități în funcție de zonele de locuire, dar și la taxa de salubrizare.

🔹Rămâne valabilă bonificația de 10 la sută pentru plata integrală a taxelor până la 31 martie a.c.

Vă încurajez, fie că sunteți persoane fizice, fie persoane juridice, să apelați la plata taxelor online, pentru a nu se crea aglomerație.
Source