fbpx

Datele de astăzi arată că s-au înregistrat de 4 ori mai multe cazuri noi de Covid decât la începutul săptămânii trecute. De aceea, am mers a

  • Home
  • Stiri
  • Datele de astăzi arată că s-au înregistrat de 4 ori mai multe cazuri noi de Covid decât la începutul săptămânii trecute. De aceea, am mers a


Datele de astăzi arată că s-au înregistrat de 4 ori mai multe cazuri noi de Covid decât la începutul săptămânii trecute. De aceea, am mers astăzi din nou la Spitalul TBC, care a fost și până acum un pion important în strategia de prevenire și tratare a pacienților de Covid, preponderent din municipiul Bacău.

Suplimentar față de valurile precedente, la Spitalul TBC funcționează acum 8 paturi pentru suspecți și 18 pentru pacienții cu forme ușoare și medii.

La baza sportivă Letea, unde funcționează unitatea de izolare și tratament, secție exterioară a Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău, sunt internați acum 10 pacienți confirmați cu forme ușoare și medii de boală.

Am primit confirmarea că săptămâna aceasta vor fi deschise și Centre de evaluare destinate pacienților cu forme ușoare și medii de COVID 19.

Vă reamintesc că masca este obligatorie și pe stradă și că trebuie să facem toți un efort pentru a avea cat mai puține cazuri noi.

Primesc zilnic situația la nivelul Municipiului Bacău și împreună cu factorii decidenți locali, județeni și naționali, voi face tot ceea trebuie pentru a diminua efectele negative ale acestei perioade.
Source