fbpx

Am reprezentant astăzi aleșii locali ai USR la o întâlnire cu premierul României, domnul Nicolae Ciucă.

  • Home
  • Stiri
  • Am reprezentant astăzi aleșii locali ai USR la o întâlnire cu premierul României, domnul Nicolae Ciucă.


Am reprezentant astăzi aleșii locali ai USR la o întâlnire cu premierul României, domnul Nicolae Ciucă.

Am fost alături de Dacian Cioloș și de alți primari din opoziție pentru a-i aminti premierului că toți românii se așteaptă la un tratament egal din partea Guvernului. Deci și românii din Bacău, Timișoara, Brașov, Câmpulung și alte localități care au primari USR sau primari care nu sunt din partidele care formează coaliția de guvernare.

Românii din toată țara se așteaptă ca Guvernul să aloce fonduri echitabil și transparent, și nu în funcție de culoarea politică a primarilor. Bugetul național trebuie să includă sume pentru investiții pentru toți românii, deoarece cu toții plătim taxe și impozite în mod egal.
I-am transmis domnului Ciucă că alocările făcute pe criterii politice nu îi pedepsesc pe primari ci îi pedepsesc pe băcăuani, pe timișoreni, pe brașoveni. Și asta nu putem accepta!

Am speranța că premierul Ciucă, un om de onoare și un militar de carieră, va ține cont de mesajul nostru și că toți românii vor avea parte de un tratament echitabil din partea Guvernului.
Am găsit deschidere la dialog, ceea ce mi-a confirmat din nou încrederea în partenerii noștri de alianță de la nivel local.

Băcăuanii trebuie să știe că voi face tot posibilul pentru a dezvolta și moderniza orașul. Pentru asta avem nevoie de fonduri europene, de fonduri guvernamentale și de fonduri locale. Nu voi accepta niciodată ca un Guvern, oricare ar fi el, să considere că băcăuanii sunt cetățeni de mâna a doua. Mă voi lupta pentru Bacău indiferent de riscurile politice. Și, mai presus de orice, voi prezenta de fiecare dată public lucrurile cu care ne confruntăm, deoarece băcăuanii trebuie să știe adevărul.




Source