PSD nu vrea autostrăzi în România

Am depus astăzi, 20.06.2018, alături de colegii mei din USR, moțiunea simplă “Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrăzi”.

Domnul ministru Șova a afirmat recent, în ședința Comisiei pentru Transporturi, că atunci “când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari și vor pleca multinaționalele”.

Domule Șova, amândoi reprezentăm Bacăul în cele mai importante instituții ale statului. Bacăul ar putea fi unul dintre cele mai dezvoltate orașe, dar cum poți face performanță cand îți lipsesc lucruri elementare, cum ar fi autostrada? Cine să investească într-o zonă fără infrastructură?

Bacăul poate atrage activități economice productive, fiind localizat într-o regiune avantajoasă. Resursa umană este eterogenă, existând un echilibru între tinerețe și experiență, între oamenii cu pregătire medie și universitară, între profesioniștii cu specializare tehnică și cei din zona umanistă.

Singurul impediment în calea dezvoltării noastre este PSD. Un partid care ține regiuni întregi ale țării în subdezvoltare, tocmai pentru că nu sunt conectate cu autostrăzi de Europa!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*