PSD-istul Șova vrea un CFR vintage

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, tocmai ne-a anunțat că vrea să crească viteza de deplasare a trenurilor prin aducerea acestui parametru la, nici mai mult, nici mai puțin, nivelul anilor 90. Da, exact asta a anunțat astăzi ministrul PSD-ist. Să fii ministrul Transporturilor și să îți propui să ”modernizezi” la acest nivel CFR este deja o dovadă clară de incompetență.

Domnul Șova se plânge că CFR nu are bani suficienți, că CFR a suferit în ultimii 30 de ani de subfinanțare endemică și că dezvoltarea căilor ferate a fost constant nesusținută. Înainte să emită aceste concluzii știute, de altfel, de toți românii, mi-aș fi dorit să ne spună cine a devalizat CFR și cine a avut în România cele mai multe Guvernări în ultimii 30 de ani. Dacă domnul Șova se face că nu știe sau că această informație nu contează îi reamintesc că fix PSD, partidul a cărui membru se mândrește că este, s-a aflat în această situație.

Odată stabilit acest ”mister” am aflat și cine se face vinovat de lacrimile teatrale vărsate astăzi de domnul Lucian Șova la căpătâiul CFR. Fără urmă de îndoială, PSD.
Domnule Lucian Șova mergeți și întrebați marii specialiști din PSD care v-au fost înaintași la Ministerul Transporturilor de ce v-au lăsat o așa grea moștenire, arătați-le obrazul și apoi demonstrați că aveți coloană vertebrală și dați-vă demisia din funcția de ministru și din PSD. Nu de alta dar ar fi păcat ca la finalul mandatului să nu rămâneți decât un alt nume din PSD care a pus umărul la distrugerea CFR.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*