Tăriceanu poate lămuri astăzi dilema ”statului paralel”

Astăzi (20.02.2018) îl voi audia pe domnul Călin Popescu Tăriceanu în cadrul Comisiei de control al SRI din Parlament. Din calitatea mea de membru al acestei Comisii voi încerca să aflu de ce al doilea om din stat se plânge de existența unui așa numit stat paralel. Îi ofer astfel șansa să aducă dovezi clare ce pot susține afirmațiile domniei sale.

Domnul Tăriceanu mi-a răspuns deja oficial, prin intermediul unor interpelări, că nu intră în atribuțiile sale cercetarea cu privire la existența sau nu a unui stat paralel.

Afirmațiile făcute de șeful Senatului sunt în contradicție. În spațiul public declară că România este un stat condus de entități care au ca scop distrugerea adevăratei democrații iar oficial îmi răspunde că nu are ca atribuții cercetarea existenței acestui stat paralel.

Este sau nu amenințată România de existența unei conduceri paralele? Ca cetățean al României, dar și ca șef al Senatului, domnul Tăriceanu este dator să vină cu dovezi și nu doar cu vorbe goale.

Reamintesc faptul că l-am întrebat atât pe Ministrul Apărării cât și pe Ministrul de Interne dacă au sau nu cunoștință de existența unui stat paralel. Domnul Fifor a răspuns că nu există un astfel de stat iar doamna Carmen Dan nu confirmat spusele domnului Tăriceanu.

Răspunsurile miniștrilor le găsiți aici:

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii?idi=50519&idl=1

Răspuns Senatul României despre statul paralel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*