Fumigene marca PSD cu girul CNA-ului

Raportul Comisiei de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 nu este un raport ci, în cel mai bun caz, o glosă politică pe marginea nimicului. Textul nu aduce nimic nou și nu este nimic altceva decât o carcasă goală, o tobă pe care PSD, cu acordul și ajutorul CNA-ului, o tot bate prin toate televiziunile ca să distragă atenția de la multele neajunsuri ale actualei guvernări.

PSD încearcă să-și ascundă incompetența guvernamentală inventând la tot pasul consipirații, trădători de țară, comisii, rapoarte și procese de intenție fără nicio legătură cu realitatea. Nu întâmplător, după asaltul împotriva SRI, strategii PSD se reorientează rapid spre alte ținte instituționale.

Acest comportament iresponsabil aduce prejudicii nu doar unora sau altora dintre instituțiile democratice, ci întregului stat în fruntea căruia, din nefericire, se află temporar și reprezentanți PSD. Aceste fumigene și manipulări PSD sunt însă împrăștiate în spațiul public cu ajutorul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Instituția este una aflată în subordinea Parlamentului României și, tocmai din acest motiv, USR va solicita formarea unei comisii de anchetă pentru a afla de ce acest CNA nu își face treaba. Domnul Sebastian Ghiță apare la Tv și face ”dezvăluiri incendiare” fără ca ele să aibă acoperire. PSD vorbește, tot la TV, despre stat paralel și forțe obscure evident, tot fără dovezi.

Studiourile TV nu acordă drept la replică celor care sunt acuzați iar informația este lăsată să circule în mod intenționat sub o formă trunchiată și distorsionată. Minciuna circulă în voie pe ecrane cu girul CNA pentru că așa au decis șefii acestei instituții, șefi numiți politic de către PSD.

Solicit tuturor parlamentarilor, inclusiv și mai ales celor de la PSD, să nu dea curs acestui joc deopotrivă periculos și ridicol în care sunt împinși de către liderii politici social-democrați.

Aici raportul complet
http://www.cdep.ro/pdfs/oz/20180212_pct3.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*