USR la „Gala Laureaților Topului Firmelor Bacău„

            În ultimii 28 de ani a fost un singur lucru stabil în România, instabilitatea. Cu toate acestea, mediul de afaceri băcăuan a reușit să facă performanță. Mi-am reconfirmat acest lucru, vineri, 17 noiembrie, când am participat ca reprezentant al mediului politic din partea USR la „Gala Laureaților Topului Firmelor Bacău„ un eveniment ajuns la cea de a 24-a ediție.

            Problemele mediului economic băcăuan sunt la fel ca ale tuturor oamenilor de afaceri din România: predictibilitate scăzută, o piață financiară instabilă, un cod fiscal ce se modifică mult prea des și, de cele mai multe ori, în defavoarea firmelor.  Cu toate acestea mediul de afaceri rezistă. Cel puțin în Bacău.

            Le-am promis celor care continuă să se implice în crearea de locuri de muncă, în menținerea unui climat economic sănătos și competitiv că au și vor avea mereu un sprijin în USR. România nu se poate dezvolta în condițiile unei economii instabile. Mediul de afaceri are nevoie de un mediu politic sănătos la fel cum politicul are nevoie de o economie sănătoasă.

          USR Bacău a fost prezent la acest eveniment important pentru comunitatea economică din această zonă a țării pentru a arăta că oamenii de afaceri și angajații pot avea în noi un aliat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*