Sinteza săptămânii – Robotică, Bacău și USR

O sinteză a conferinței de presă susținută astăzi în fața jurnaliștilor băcăuani 
  1) Așa cum am promis în campanie am început să pun bazele unei comunități de robotică care va cataliza creația unei industrii de robotică în Bacău. Este o industrie de viitor iar România poate avea un rol în acest domeniu menit sa aducă în prim plan economia cu plus valoare ridicată. 
 2) Din punct de vedere al prevenirii riscurilor terorismului consider că SRI și-a făcut datoria. Voi prezenta curând un raport preliminar despre audierile pe care le-am făcut în cadrul comisiei parlametare de control asupra SRI
 3) USR este un partid puternic. Spre deosebire de partidele vechi USR corectează orice greșeală și o asumă public. Alte partide, cum sunt PSD și PNL ascund greșeli sub preș și le perpetuează în societate și chiar în actul de guvernare.
4)  PSD și ALDE au început războiul gunoaielor în Bacău. Victimele vor fi cetățenii. Fac un apel către primării PSD și ALDE din județul Bacău de a își respecta contractele asumate, inclusiv de a pune în practică promisiunile electorale. Dacă nu puteți este în regulă, nimeni nu este perfect – dar recunoașteți, plecați și lăsați pe alții care vor putea. Județul Bacău riscă să piardă peste 36 de milioane de euro doar pentru că unii politicieni nu au respect față de cetățeni și arată o lipsă totală de responsabilitate față de banii comunității.

Deputatul Stanciu-Viziteu, după Congres: „USR e un partid puternic”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*