O confirmare importantă venită de la procurorul general: abuzul în serviciu nu necesită prag.

Augustin Lazăr tocmai a confirmat astăzi, în ședința CSM, că cei 600.000 de români care au ieșit în stradă după OUG13 au știut acest lucru. Acum avem și o confirmare oficială din partea unui procuror general.

Am susținut tot timpul ceea ce românii au spus când au ieșit în stradă. Am spus mereu exact ceea ce procurorul general a confirmat astăzi în ședința CSM.  PSD spună însă că noi ne înșelăm, că oamenii din stradă nu știu ce vorbesc și că nimeni în afară de ei nu are dreptate. Își permite acest lucru pentru că au senzația că nimeni nu îi poate dezlipi din fotoliile lor înalte. Există însă o putere mai mare capabilă să dizolve lipiciul ce îi face pe cei din PSD să stea nemișcați în funcțiile pe care le dețin. Această putere este votul. Românii care au ieșit în stradă, dar și mulți din cei care nu au ieșit, vor folosi această putere a democrației.

Vreți să știți câți sunt interesați de aparția unui prag pentru abuzul în serviciu? Vedeți aici lista cazurilor în lucru de la DNA (căutați “abuz serviciu” folosind opțiunea Toate cuvintele)

În ianuarie și procurorul șef DNA spunea același lucru.

http://m.romanialibera.ro/politica/institutii/sefa-dna-avertizeaza—prejudiciul-minim-de-200-000-de-lei–stabilit-in-cazul-abuzului-in-serviciu–deschide-calea-unor-noi-ilegalitati-438668

Confirmarea procurorului general și al Ministerului Public: abuzul în serviciu este oricând, nu trebuie să existe prag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*