PSD se face că face….curățenie!

Cam asta încearcă PSD să arate românilor că face în aceste zile. Doar că, așa zisa curățenie pe care premierul Mihai Tudose încearcă să o facă în Guvernul al cărui șef este, seamănă izbitor de mult cu băgatul gunoiului sub preș.

Ieri, la CEX-ul PSD, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc și-au anunțat colegii că ei, miniștri făr-de-pată, s-au săturat să tot fie arătați cu degetul de mulțimea supărată că niște organe ale statului le-au deschis dosare penale. Mai mult, cei trei sunt obosiți peste măsură de faptul că mai marii Europei îi tratează ca pe niște infractori. Colegii le-au sărit în apărare. I-au rugat să rămână. I-au sfătuit să dea ”ignore” la ce zice lumea. Dragnea s-a zbătut cât de mult a putut să îi mențină în Guvern. Tot CEX-ul PSD a făcut scut în jurul celor trei. Mihai Tudose, premierul în funcție, le-a acceptat însă demisia.
Domnule Mihai Tudose, USR a spus de foarte multe ori în spațiul public că Guvernul pe care îl conduceți este unul incompetent, că are în componența sa miniștri cu probleme penale și că la capitolul performanță nu ați reușit să punctați. Curățenia pe care vă faceți că o faceți e doar o mimare a datului cu mătura de cea mai proastă calitate. Aveți în continuare oameni slab pregătiți în Guvern. Aveți, prin persoana domnului ministru Viorel Ilie, o persoană cercetată penal care atârnă de gâtul Guvernului în continuare. Programul de Guvernare prezentat în fața Parlamentului la investitură are, la capitolul realizare, un mare nimic. Dați-vă demisia!
Domnule Liviu Dragnea, USR vă aduce aminte în fiecare zi că, pe lângă funcția de șef de partid și de cea de șef al Camerei Deputaților mai aveți o calitate. Cea de condamnat. Toți partenerii externi ai României știu asta. Toți românii știu asta. Faceți un bine acestei țări și renunțați. Dați-vă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Colegii dumneavoastră de partid ajunși în Guvernul României pe fotolii de miniștri după ce i-ați recomandat cu cea mai mare căldură, au făcut-o deja. Urmați-le exemplul! Este cel mai sănătos lucru pe care ați putea să îl faceți din postura de politician. Demisionați!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*