Administrațiile statului nu vor avea de unde susține creșterile salariale

La DGASPC Bacău lucrurile par să meargă în direcția pe care USR a preconizat-o încă din momentul în care PSD a devenit, peste noapte, larg la buzunar cu angajații din primării, CL-uri și CJ-uri. Adică, angajații s-au trezit în situația că mărirea de salariu acordată le va fi luată. De ce? Pentru că, așa cum USR preconiza, administrațiile statului nu vor avea de unde susține aceste creșteri salariale.

Este regretabil ce se întâmplă. Oamenii au dreptate să fie nemulțumiți. PSD i-a mințit. Nu este prima oară și probabil că nici ultima dată când o fac.
Pentru PSD voturile se cumpără fără nicio remușcare cu minciuni electorale, cu joaca bugetului țării și cu distrugerea speranțelor românilor.
PSD este exact așa cum l-am descris încă din campania electorală din 2016: Dacă afară este frig PSD va da vina pe termometru Pentru a scăpa de problemă îl sparge.

Rezolvarea prin metoda ~termometru ~ o aplică acum PSD și în situația DGASPC Bacău. Nu sunt bani de salarii? Nicio problemă. Le schimbăm angajaților funcțiile până îi aducem în stadiul de a le oferi ceea ce vrem noi: un salariu care nu-i mărit.

PSD ar face bine să se ocupe de ceea ce a promis. Dacă nu poate și se vede clar că nu poate, să lase pe alții. Este timpul să citim termometrul și să luăm măsuri. Altele decât spargerea lui.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*